Los sueños de Hermes

Diario de la Asesoría de Cultura Clásica (CEFIRE de Sagunt)

Itinera Classica: Empúries

Publicado el 9 de Junio, 2007, 12:15. en formación.
Comentar | Referencias (0)

Encara queden plaçes per "Itinera Classica: Empúries". Fins al dimarts 12 de juny, pots inscriure't.

Desenvolupament de l'itinerari.

· Eixida el divendres 29 de juny a les 15:00 h des de la plaça que hi ha al darrere de CEIP Cronista Chabret de Sagunt. Arribada a l' Hotel Prestige Sant Marc***de Roses; sopar i allotjament en habitacions dobles.
· El dissabte 30 de juny, desdejuni i eixida cap a Sant Martí d'Empúries (Palaiapolis), després de visitar-la, ens dirigirem a les “Ruïnes d'Empúries” i el seu Museu, on tindrem una visita guiada (per uns dels arqueòlegs del jaciment) a les “Ruïnes” i al Museu, a més d’un audiovisual i d'una exposició sobre el material i les possibilitats didàctiques que ofereix el Museu. Cap a les 13:00 hores visitarem el Camp d'Aprenentatge d'Empúries, on els companys del Camp ens faran una breu exposició de les possibilitats didàctiques i d'estades que ofereixen. En acabar anirem a L'Escala a dinar (pel vostre compte) per a
dirigir-nos cap a les 16:00 hores al poblat ibèric d'Ullastret, on realitzarem una visita guiada. Despres s'acostarem a la població medieval de Peratallada per visitar-la i fer un xicotet descans. En acabar tornarem a Roses.
· El diumenge 1 de juliol, visitarem Girona, començant pel CASC  (Centre d'Arqueologia Subaquàtica de
Catalunya), després visitarem lliurement el casc antic de Girona. Eixirem de regres a Sagunt cap a les 16:00 hores.
És possible que aquest itinerari sofrisca algun canvi, tot i que poc significatiu.

Recorde que el preu de 166€ inclou el trasllat amb autobús des de Sagunt, dues nits en habitació doble amb el desdejuni, i el sopar del divendres nit; a més de les entrades, etc. dels llocs que visitem.


Apúntate

Sindicación

Blogs clásicos

CEFIRE, asesorías

Cultura Clásica en España

Cultura Clásica, otros enlaces

Enlaces generales

Lugares de los que aprendemos