Los sueños de Hermes

Diario de la Asesoría de Cultura Clásica (CEFIRE de Sagunt)

Iter Segòbriga-Madrid

Publicado el 7 de Mayo, 2007, 13:41. en formación.
Comentar | Comentarios (3) | Referencias (1)

Aquest cap de setmana vam realitzar l'itinerari de Segòbriga-Madrid, amb bon temps gràcies als déus.

La primera part va consistir en un recorregut pel jaciment arqueològic de Segòbriga amb la intervenció de MªCarmen Santapau que ens va contagiar del seu entusiasme i va fer que les més de tres hores que va durar la seua intervenció in situ semblaren tres minuts. (Tal vegada acabarem per convéncer-la per fer un taller als pròxims LUDI.)

En la segona part, el diumenge de matí, amb Enrique Martínez van poder visitar i preparar un recorregut mitològic pel Museu del Prado (sense cues, matinant una mica). Com va sobrar més temps de l'esperat els participants es dividiren en grups per a visitar el Museu Arqueològic Nacional, el Thyssen, l'exposició de Tintoretto, etc.

Ha estat un itinerari molt profitós per tots i amb moltes possibilitats per preparar futures activitats amb els alumnes.

Des d'aquest post vull agrair a tots els participants la seua asssistencia i interès per tot el que van desenvolupar a l'itinerari.

A hores d'ara ja estem acabant de concretar el pròxim itinerari, aquesta vegada a Empúries, del 29 de juny a l'1 de juliol. Si voleu tindre més informació i inscriure-vos feu clic en Itinera Classica: Empúries.


Apúntate

Sindicación

Blogs clásicos

CEFIRE, asesorías

Cultura Clásica en España

Cultura Clásica, otros enlaces

Enlaces generales

Lugares de los que aprendemos